Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Start de zomervakantie goed: kom allemaal buitenspelen!

In samenwerking met enkele Boxtelse ondernemers organiseert Scouting Boxtel op 23 juni de markt-doe-dag. Tijdens deze dag worden alle kinderen van Boxtel van harte uitgenodigd om lekker te komen buitenspelen op de markt. Er zijn leuke activiteiten te doen voor alle leeftijden.

Iedereen is welkom om tussen 11.00 en 16.00 uur langs te komen om mee te doen met allerlei leuke activiteiten op de markt. Deelname is helemaal gratis, kom dus vooral langs! Scouting Boxtel organiseert wekelijks allerlei uitdagende activiteiten voor haar jeugdleden en wil met deze dag de Boxtelse jeugd uitdagen om de zomervakantie actief te beginnen. Buiten spelen is namelijk niet alleen hartstikke leuk, het is ook nog eens erg gezond!

Neem je vrienden mee, zet je masker op en speel samen archery tag. Altijd al goed vuur willen maken? Ervaren scouts laten zien hoe dat moet tijdens de workshop stoken. Maar er is nog veel meer: je kan een speurtocht lopen, met grote blokken slepen bij mega-jenga, de natuur helpen door een insectenhotelletje te maken of je rug dubbelvouwen op het grootste twisterveld van heel Boxtel.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel en omgeving. Scouting Boxtel biedt uitdagende programma's voor alle kinderen vanaf 5 jaar, ook als deze een beperking hebben. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen activiteit hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Erik Weug
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


03-06-2024
 
 
Buitenspelen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)