Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vrijwilligersweekend bij Scouting Boxtel
 

 

Vrijwilligersweekend bij Scouting Boxtel

Op 14 en 15 mei vond bij Scouting Boxtel het vrijwilligersweekend plaats. De vrijwilligers van Scouting Boxtel organiseren iedere week programma’s voor de jeugdleden, houden kampen, doen het onderhoud aan de blokhut of zetten zich in binnen het bestuur. Een keer per jaar wordt er een weekend georganiseerd, waarmee de vrijwilligers bedankt worden voor hun inzet.

Ruim vijftig vrijwilligers hadden zich aangemeld voor deze editie van het leidingweekend, wat volledig in het teken stond van Hawaii. Bij aankomst op zaterdagmorgen kreeg iedereen een traditionele bloemenketting. Daarna volgde een fotospeurtocht, waarbij zo veel mogelijk locaties ‘veroverd’ moesten worden door deze te bezoeken en een foto naar de organisatie te sturen. De tocht eindigde bij een zwemplas. Het zonnetje scheen inmiddels al heerlijk en er lagen flink wat sups klaar. Daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Teruggekomen bij de blokhut werd de barbecue aangemaakt en werd er een pubquiz gespeeld met vragen over Hawaii.

Op zondagochtend gingen de deelnemers beachvolleybal spelen. Een spannende competitie volgde, waarbij er uiteindelijk maar één winnaar kon zijn. Na de lunch kwam het weekend ten einde, waarbij het gehele clubgebouw schoongemaakt werd en een groot deel van de deelnemers de rest van de middag in het zonnetje voor het gebouw doorbracht om nog even na te praten over het weekend.
Roel, organisator van het weekend: “Normaal regelen de vrijwilligers van Scouting Boxtel met veel enthousiasme de programma’s voor de jeugdleden. Als blijk van waardering voor hun inzet wordt het vrijwilligersweekend georganiseerd, waarbij de vrijwilligers zelf eens verrast worden met leuke activiteiten.”

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

 

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


 
15-05-2022
 
 
Vrijwilligersweekend bij Scouting Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)