Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel benoemt nieuwe voorzitter en algemeen bestuurslid
 

 

Scouting Boxtel benoemt nieuwe voorzitter en algemeen bestuurslid

Tijdens de groepsraad van november heeft Scouting Boxtel twee nieuwe bestuursleden benoemd en verwelkomd. Michel Hollestelle is verkozen tot voorzitter en Joyce de Jong tot algemeen bestuurslid.
Beide nieuwe bestuursleden nemen al enige Scouting-ervaring met zich mee.

Ze zijn zelf lid geweest en momenteel hebben ze kinderen die bij Scouting Boxtel zitten. Michel licht toe waarom hij voorzitter wilde worden bij Scouting Boxtel: “Eens een scout, altijd een scout. Ongeveer 12 jaar geleden ben ik gestopt met leidinggeven en daarna ben ik nog actief gebleven bij Scouting buiten een lokale groep om. Toch blijft het gemis om betrokken te zijn bij een actieve, bruisende groep. Het feit dat mijn dochter nu een tweetal jaar als scout actief is bij Scouting Boxtel en de kriebels om weer wat meer te doen hebben me doen besluiten te reageren op de vacature. Ik vind het belangrijk om de kennis en ervaring welke ik heb opgedaan in de afgelopen jaren over te kunnen dragen aan anderen. De ontvangst en kennismaking voelden in ieder geval als een warm bad en ik kijk daarom met heel veel plezier en zin uit naar de toekomst en mijn bijdrage aan deze groep!”

Janneke Greunsven neemt na ruim 10 jaar als secretaris afscheid van het bestuur. Ze is vele jaren actief betrokken geweest bij Scouting Boxtel, eerst als staflid en later als secretaris. Hier is Scouting Boxtel heel dankbaar voor, zo bleek wel uit het luide applaus dat zij ontving tijdens de groepsraad. Ook werden oud-voorzitter Mario de Keijzer en algemeen bestuurslid Olga Kea alvast bedankt. Zij blijven nog enige tijd betrokken bij het bestuur als respectievelijk algemeen bestuurslid en secretaris en zullen hun taken op termijn gaan overdragen.

Door de komst van deze nieuwe bestuursleden heeft Scouting Boxtel weer een voltallig bestuur en kan de vereniging zich de komende jaren goed inzetten op de toekomstbestendigheid van Scouting en de verdere ontwikkelingen binnen de vereniging.

Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

 

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


03-12-2022
 
 
Foto van links naar rechts, achteraan: Michel, Janneke, Joyce, Olga, Mario. Vooraan: Karlijn, Ad.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)