Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Chatten, zenden en radio en TV maken bij Scouting Boxtel
 

 

Chatten, zenden en radio en TV maken bij Scouting Boxtel

Afgelopen weekend hebben zo’n 170 Boxtelse scouts en 80 vrijwilligers deelgenomen aan het wereldwijde JOTA-JOTI weekend, het jaarlijkse communicatie-evenement. De scouts hebben hierbij kennis gemaakt met vele verschillende vormen van communicatie.

Tijdens het weekend legden de scouts contact met andere scouts over de hele wereld; in totaal deden er meer dan een miljoen scouts mee aan deze activiteit. Met de hulp van een zendamateur en via speciale Scouting-chatkanalen was er contact met heel veel andere scouts. Daarnaast werd er het hele weekend live radio gemaakt, wat al 20 jaar bij Scouting Boxtel gedaan wordt. Ook konden de scouts helpen met het maken van tv programma’s. Er was nog voldoende ruimte voor andere Scoutingprogramma’s: diverse bosspellen, nachtspellen en tochten maakten het programma compleet.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


16-10-2022
 
 
Chatten, zenden en radio en TV maken bij Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)