Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bevers van Scouting Boxtel zoeken nieuwe leiding
 

 

Bevers van Scouting Boxtel zoeken nieuwe leiding

Samen naar buiten om de natuur te ontdekken, hutten te bouwen, of voor een actief bosspel. Het komt wekelijks aan bod voor de jeugdleden van Scouting Boxtel. Ook voor kinderen van 5 tot 7 jaar organiseert de vereniging uiteenlopende activiteiten, waarbij de leden leren samenwerken en verschillende vaardigheden opdoen. Om deze groep enthousiaste avonturiertjes te blijven voorzien van leuke activiteiten, is het leidingteam op zoek naar versterking.

Ook de leiding van de Bevers doet volop mee aan de activiteiten om de kinderen uit te dagen en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Je staat niet langs de lijn maar vol in het spel. De bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar, maar ondanks de jonge leeftijd kunnen ze al veel en zijn ze altijd nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontdekken. Iedere week bedenkt de leiding een uitdagend programma, passende bij de thema’s van Scouting. Ze gaan dan bijvoorbeeld naar Sparrenrijk voor natuurontdekkingen, klimmen en klauteren, hutten bouwen, of een gaaf bosspel.
Als beverleiding is er veel ruimte voor je eigen ideeën en creativiteit, samen met de andere leiding maak je de leukste programma’s. Daarnaast krijg je bij Scouting Boxtel de kans om in één jaar tijd je leiding-kwalificatie te halen en zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ben jij creatief, ondernemend, enthousiast, 18 jaar of ouder en ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op met bevers@scoutingboxtel.nl en kom een keer als leiding meedraaien van 10:30 tot 12:00 uur. 

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


11-01-2022
 
 
Bevers van Scouting Boxtel zoeken nieuwe leiding
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)