Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Voorjaarsspeurtocht Scouting Boxtel groot succes

Gedurende de afgelopen drie weken kon er door Boxtel een leuke voorjaarsspeurtocht gelopen worden, die georganiseerd werd door Scouting Boxtel. Zowel leden als niet-leden konden hieraan deelnemen. Het was een groot succes.

De speurtocht was in drie verschillende niveaus te lopen, variërend van 3 kilometer voor beginnende wandelaars tot een zelf te bepalen afstand voor experts. Tijdens de tocht kwamen de deelnemers langs woningen waarbij achter het raam een poster hing met daarop een aanwijzing. In totaal waren er 22 posters te vinden, verspreid door heel Boxtel. De aanwijzingen leidden de deelnemers naar de oplossing van de speurtocht. De juiste oplossing werd wel 119 keer ingezonden gedurende de 23 dagen dat de speurtocht beschikbaar was. Daarvan waren wel 40 inzendingen van niet-scouts.
Er kwamen veel enthousiaste reacties op de speurtocht vanuit de vereniging, maar ook daarbuiten. Zelfs in de sneeuw en gladheid gingen mensen op pad om de puzzel op te lossen. Al met al was het een geslaagde activiteit.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma’s voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma’s afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


01-03-2021
 
 
Voorjaarsspeurtocht Scouting Boxtel groot succes
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)