Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouts duiken in Het Dommelbad
 

 

Scouts duiken in Het Dommelbad

Omdat de zwembaden al erg lang gesloten zijn organiseerden de begeleiders van de Scouts Vrijdag van Scouting Boxtel afgelopen vrijdagavond een speciale activiteit voor de jeugdleden. Ze hadden het Dommelbad afgehuurd waardoor de scouts geheel corona-proof het hele zwembad voor zichzelf hadden. Ze konden niet wachten om het water in te gaan. Met muziek en allerlei drijvende attributen werd er een groot feest van gemaakt.

Alsof dat nog niet genoeg was, werd er ook nog een heuse duikworkshop gegeven door drie begeleiders, die zelf enthousiaste duikers zijn. Zij hadden hun duikspullen meegenomen om de kinderen de kans te geven om te ervaren hoe het is om onderwater te ademen. In groepjes van drie mochten de scouts in het doelgroepenbad, in ondiep water rustig op de bodem gaan zitten. Wanneer iedereen comfortabel was werd er een zware bal overgegooid, onder water. Stuk voor stuk kwamen ze razend enthousiast weer naar boven. Voor bijna iedereen was het de eerste keer dat ze ervaarden hoe het is om onder water adem te kunnen halen.

De scouts bedanken badmeesters Wout en Senne, dat ze op vrijwillige basis toezicht wilden houden, waardoor ze deze kans hebben gekregen!

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


04-06-2021
 
 
Scouts duiken in Het Dommelbad
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)