Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouts bezorgen ontbijt voor Moederdag
 

 

Scouts bezorgen ontbijt voor Moederdag

Zondag 9 mei was het weer Moederdag. De welpen woensdag van Scouting Boxtel hebben met de hulp van winkeliersvereniging Selissen 71 moeders uit Boxtel en omstreken verwend. De opbrengst van deze actie gebruiken de welpen als extra bijdrage aan hun zomerkamp.

De welpen woensdag (jongens tussen 7 en 11 jaar oud) bezorgen al sinds 2014 ontbijtjes, zowel op Vaderdag als op Moederdag. Nog steeds kwam het ontbijt ook dit jaar voor alle 71 moeders als een leuke verrassing. Het ontbijt was goed gevuld met heerlijke broodjes met beleg, wat drinken en fruit, en was helemaal samengesteld door de jonge scouts.
Winkeliersvereniging Selissen sponsort de welpen om deze actie mogelijk te maken. Bart van Roosmalen (voorzitter van de vereniging): “Omdat de scouting veel betekent voor de jeugd vinden wij als winkeliers dat we op deze wijze kunnen sponsoren.”

De welpen zijn erg tevreden met de geslaagde actie. Van het verdiende geld kunnen ze ook dit jaar weer zorgeloos op zomerkamp, waar ze een week lang allerlei gave activiteiten zullen doen. Ze zijn de winkeliersvereniging Selissen, de Spar Kuijpers in Esch en Etrias erg dankbaar voor de sponsoring. En natuurlijk zijn de welpen ook heel erg trots op zichzelf voor het verkopen van zoveel dozen en het verrassen van zoveel moeders.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma’s voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma’s afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


10-05-2021
 
 
Scouts bezorgen ontbijt voor Moederdag
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)