Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouting Boxtel organiseert voorjaarsspeurtocht

In de week voor de voorjaarsvakantie en tijdens de voorjaarsvakantie organiseert Scouting Boxtel een leuke voorjaarsspeurtocht. Ook niet-leden van Scouting Boxtel zijn van harte uitgenodigd om mee te doen! De speurtocht zal in Boxtel worden uitgezet en is in drie verschillende niveaus te lopen, variërend van 3 km voor beginnende wandelaars tot een zelf te bepalen afstand voor experts. Daardoor is de speurtocht geschikt voor jong en oud.


Van 06-02-2021 t/m 21-02-2021 is de speurtocht beschikbaar. Tijdens de tocht kom je langs woningen waarbij achter het raam een letter, raadsel of rebus hangt. Door de goede antwoorden in te vullen in het bijbehorende antwoordformulier, kun je achter de oplossing komen. Een goede oplossing wordt beloond met een leuk presentje thuis! Kijk voor de routes, antwoordformulieren, benodigdheden en overige informatie op de website https://www.scoutingboxtel.nl/voorjaarsspeurtocht/. Aan de speurtocht zijn geen kosten verbonden.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma’s voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma’s afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


31-01-2021
 
 
Scouting Boxtel organiseert voorjaarsspeurtocht
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)