Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel annuleert kerstkaartenactie
 

 

Scouting Boxtel annuleert kerstkaartenactie

De afgelopen jaren bezorgden de scouts en vrijwilligers van Scouting Boxtel kerstkaarten in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. Helaas heeft de vereniging moeten besluiten om de kerstkaartenactie dit jaar niet door te laten gaan vanwege de huidige coronamaatregelen.

Ook vorig jaar kon de actie vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Even hadden de scouts en vrijwilligers goede hoop dat het dit jaar wel door kon gaan, maar helaas werden wederom de maatregelen aangescherpt. De vereniging hoopt dat de inwoners van Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde dit jaar hun kerstkaarten op een andere manier kunnen versturen. In 2022 staan de scouts weer graag voor u klaar voor het bezorgen van de kaarten.

De kerstkaartenactie wordt ieder jaar georganiseerd om een extra zakcentje te verdienen, waarmee de vereniging leuke aanvullende activiteiten kan doen, terwijl Scouting laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk wordt gehouden, ook als het financieel even niet mee zit. Volgend jaar hoopt Scouting Boxtel dat iedereen in de omgeving van Boxtel de kerstkaarten weer bij één van de verzamelpunten inlevert, zodat de jeugdleden de week vóór kerst alle kaarten persoonlijk kunnen bezorgen.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


29-11-2021
 
 
Scouting Boxtel annuleert kerstkaartenactie
foto archief
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)