Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jubileum Scout-Angels
 

 

Jubileum Scout-Angels

In het weekend van 18 tot en met 20 juni vierden de Scout-Angels van Scouting Boxtel het 25-jarig jubileum. De jongens en meiden van de groep gingen speciaal voor deze gelegenheid een weekend naar een kampeerboerderij in Oirschot.

In november 2020 bestond de groep voor scouts met een beperking 25 jaar. De viering van het jubileum stond dus al langer op de planning, maar werd enige tijd uitgesteld vanwege de corona-maatregelen. Nu kon het feest eindelijk doorgang vinden, en organiseerde het stafteam een leuk weekend. Vrijdag bekeken de leden, onder het genot van een punt taart, foto’s van de afgelopen 25 jaar. Tijdens het weekend genoten de scouts van de zon en de gezelligheid, en werden er onder andere verschillende waterspelletjes gespeeld. Sommige leden en leiding van de Scout-Angels uit Boxtel maken al sinds de oprichting deel uit van de groep. Aan hen werd dan ook een oorkonde en een speld uitgereikt.

De Scout-Angels is een groep binnen Scouting Boxtel voor kinderen vanaf 8 jaar die het binnen onze maatschappij wat moeilijker hebben dan hun leeftijdsgenootjes. De groep kwam op 5 november 1995 voor de allereerste keer samen. De nieuwe blokhut aan de Molenwijkseweg was toen net in gebruik. Bij toenmalig gidsenleidster Ine van den Biggelaar ontstond het idee toen zij zag dat er regelmatig kinderen waren die bij de regulieren Scoutinggroepen buiten de boot vielen. Van den Biggelaar is vandaag de dag nog steeds actief vrijwilliger bij Scouting Boxtel, en organiseert en begeleid nog wekelijks de activiteiten van de Scout-Angels.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma’s voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma’s afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.20-06-2021
 
 
Jubileum Scout-Angels
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)