Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Chatten, radio en TV maken met Scouting Boxtel
 

 

Chatten, radio en TV maken met Scouting Boxtel

Afgelopen weekend hebben 182 scouts en 80 vrijwilligers deelgenomen aan het wereldwijde JOTA-JOTI weekend, het jaarlijkse communicatie-event, waar wereldwijd miljoenen scouts aan deelnemen.  De scouts hebben kennis gemaakt met vele verschillende vormen van communicatie.

Tijdens het weekend hebben de scouts contact gelegd met andere scouts over de hele wereld. In totaal deden er meer dan een miljoen scouts mee aan deze activiteit. Via speciale Scouting chatkanalen kletsen ze met heel veel andere scouts, waardoor ze kennis maakten met Scouting in andere landen. Daarnaast werd er het hele weekend live radio gemaakt en hielpen de scouts mee met het maken van tv programma’s.

Ook was er nog voldoende ruimte voor andere Scoutingprogramma’s. De scouts speelden bosspellen in Sparrenrijk en veldspellen op ons veld. Op zaterdagavond liepen de scouts een tocht in de omgeving van Boxtel, waarbij ze zich moesten verstoppen voor vrijwilligers die ze op de foto wilden zetten. Een springkussen en een kampvuur waarop marshmallows werden geroosterd maakte het programma compleet.  

Dit jaar was het nog een aangepaste variant van het evenement, vanwege de coronamaatregelen. De oudste scouts kwamen op zaterdag en de jongste scouts op zondag. Volgend jaar hoopt Scouting Boxtel weer terug te gaan naar de oude opzet, waarbij alle scouts het hele weekend kunnen blijven.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


19-10-2021
 
 
Chatten, radio en TV maken met Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)