Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouts verblijden zorginstellingen met kaartjes
 

 

Scouts verblijden zorginstellingen met kaartjes

Gedurende de maand april hebben scouts van Scouting Boxtel kaarten gemaakt en bezorgd bij diverse zorginstellingen in de gemeente Boxtel. Met deze actie wil Scouting Boxtel de bewoners een hart onder de riem steken, nu zij geen bezoek mogen ontvangen.

Momenteel zitten veel inwoners van Boxtel samen met het gezin thuis. Ze kunnen samen spelletjes doen en met elkaar kletsen. Helaas gaat dit niet voor iedereen op. De bewoners van de verschillende zorginstellingen mogen momenteel geen bezoek ontvangen en gezamenlijke activiteiten werden afgelast. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, besloten vele scouts van Scouting Boxtel mee te doen aan de actie. Ze maakten een leuk kaartje met een lieve boodschap voor de bewoners. De kaartjes werden onder andere bezorgd bij de locaties van Zorggroep Elde, woonvormen van Cello, en bij De La Salle.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma’s voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma’s afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


27-04-2020
 
 
Scouts verblijden zorginstellingen met kaartjes
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)