Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel annuleert kerstkaartenactie
 

 

Scouting Boxtel annuleert kerstkaartenactie

De afgelopen jaren bezorgden de scouts en vrijwilligers van Scouting Boxtel kerstkaarten in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. Helaas kan de kerstkaartenactie dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan.

Volgens het protocol van Scouting Nederland moeten contacten met externen vermeden worden en worden acties aan de deur afgeraden. Daarom heeft Scouting Boxtel besloten om haar kerstkaartenactie voor dit jaar te annuleren. De vereniging hoopt dat de inwoners van Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde dit jaar hun kerstkaarten op een andere manier kunnen versturen. In 2021 staan de scouts weer graag voor u klaar voor het bezorgen van uw kerstkaarten.

De kerstkaartenactie wordt ieder jaar georganiseerd om een extra zakcentje te verdienen, waarmee de vereniging leuke aanvullende activiteiten kan doen, terwijl Scouting laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk wordt gehouden, ook als het financieel even niet mee zit. Volgend jaar hoopt Scouting Boxtel dat iedereen in de omgeving van Boxtel de kerstkaarten weer bij één van de verzamenpunten inlevert, zodat de jeugdleden de week vóór kerst alle kaarten persoonlijk kunnen bezorgen.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


06-12-2020
 
 
Scouting Boxtel annuleert kerstkaartenactie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)