Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel verzet jubileumfeest naar 29 mei 2021
 

 

Scouting Boxtel verzet jubileumfeest naar 29 mei 2021

Vanwege de coronamaatregelen heeft ook Scouting Boxtel het besluit moeten nemen om hun geplande reünie ter ere van een jubileum te verzetten naar 2021. Op 29 mei 2021 zijn alle oud- en huidige vrijwilligers van Scoutingverenigingen in Boxtel welkom om alsnog dit jubileum met elkaar te vieren.

Het zou een groot feest worden dit jaar op de blokhut van Scouting Boxtel. De blokhut bestaat dit jaar 25 jaar, en om dat te vieren werd een grote reünie georganiseerd. Door de coronamaatregelen kunnen de voorbereiding voor dit feest niet worden doorgezet, waardoor het besluit is genomen om het feest een jaar te verzetten: naar 29 mei 2021.
Voor dit feest worden alle (oud-)vrijwilligers die de Scoutingverenigingen in Boxtel ooit hebben gekend uitgenodigd. In september 1995 werden de vier Scoutingverenigingen in Boxtel (Sint Paulus, Kardinaal Lavigerie, Rosa van Lima en Pioniers ’85) samengevoegd tot één hechte groep: Scouting Boxtel. Op het geplande reüniefeest zijn alle oud-vrijwilligers welkom om bij te praten en herinneringen op te halen. Voor meer informatie of vragen over dit feest, kun je contact opnemen met 25jaarblokhut@scoutingboxtel.nl.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma’s voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma’s afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


13-04-2020
 
 
Scouting Boxtel verzet jubileumfeest naar 29 mei 2021
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)