Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel bezorgt kerstkaarten
 

 

Scouting Boxtel bezorgt kerstkaarten

Ook dit jaar zullen de scouts en vrijwilligers van Scouting Boxtel uw kerstkaarten tegen een aantrekkelijk tarief bezorgen in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. Van 6 tot en met 15 december kunnen de kaarten ingeleverd worden op verschillende locaties in de omgeving van Boxtel. De scouts zorgen ervoor dat de kaarten tussen 17 en 23 december bezorgd worden.

Dit is de zesde keer dat Scouting Boxtel kerstkaarten gaat bezorgen. De actie werd vorige jaren positief ontvangen en was succesvol verlopen. Dit jaar herhaalt Scouting Boxtel de actie en hoopt bij nog meer mensen een leuk kaartje te mogen bezorgen. De kerstkaarten worden bezorgd in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. De opbrengst zal worden besteed aan spel- en kampeermaterialen en programma’s van de groep.

Wanneer u uw kerstkaarten door de scouts van Scouting Boxtel laat bezorgen, steunt u niet alleen Scouting Boxtel, maar bespaart u ook op de bezorgkosten. De scouts bezorgen uw kerstkaarten voor € 0,35 per kaart en 3 kaarten voor € 1.

Kerstkaarten kunnen van 6 tot en met 15 december, voorzien van volledig adres, ingeleverd worden bij Scouting Boxtel, Molenwijkseweg 5b. Daarnaast is het mogelijk om kerstkaarten in te leveren bij bloemisterij Jasmijn in Boxtel, Drogist Bewust Beter in Liempde, drie thuisadressen van vrijwilligers en op de kerstmarkt die wordt georganiseerd op Selissen op zaterdag 14 december. Voor meer informatie en inlevertijden kunt u kijken op www.scoutingboxtel.nl/kerstkaarten. De scouts zullen de kaarten sorteren en bezorgen. De kerstkaarten worden bezorgd tussen 17 en 23 december en zijn dus vóór de kerst op plaats van bestemming.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Maartje van Bussel
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


09-12-2019
 
 
Scouting Boxtel bezorgt kerstkaarten
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)