Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Seniorenwandeling Natuurwerkgroep Gestel
 

 

Wandeling voor Senioren door Gemeentebos en Zegenwerp

Samen zie je zoveel meer dan alleen … En met de gidsen van Natuurgroep Gestel is het zeker dat bij elke wandeling een schatkist opengaat. Ze kennen de geschiedenis van het landschap en weten wie er achter de sporen zit – op de oeverrand, onder de boomschors. Achter elke plant of paddenstoel blijkt niet alleen een naam maar ook een verhaal te zitten.
Elke tweede woensdag van de maand begeleidt de natuurgroep een rondwandeling, speciaal voor senioren, in de directe omgeving van Sint-Michielsgestel. De start is om 10 uur, de groep is tegen 11:30 uur terug, met vervolgens vrijblijvend napraten bij een kop koffie. Rond 12 uur gaat iedereen weer naar huis. Deelname is kosteloos, er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de koffie. Om de wandelingen gevarieerd te houden en optimaal van de seizoenen te profiteren, kiezen we verschillende startpunten.

Op woensdag 8 februari vertrekt de groep vanaf het parkeerterrein van sporthal “Theereheide” Eikenlaan 5 te Sint-Michielsgestel.
Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel. 06 22432941 of michel.langenberg@home.nl.


Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel. 06 22432941 of michel.langenberg@home.nl.


Auteur Michel van de Langenberg


08-02-2023
 
 
Seniorenwandeling Natuurwerkgroep Gestel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)