Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Speuren in het bos
 

 

Speuren in het bos

Er is niets leuker dan spelen en speuren, buiten in de natuur. Met je neus op de grond óf in de wind, misschien zie je wel een eekhoorntje door de bomen schieten? Of heb jij al mooie paddenstoelen gezien?

Helaas moet Jeugd-Natuurgroep-Gestel vanwege de coronamaatregelen de speurtocht naar de das uitstellen. Nu kun je gezellig samen met je gezin op pad, met de twee speurtochten op onze website! Het is heerlijk rond deze tijd: lekker buiten in het bos struinen. Onze natuur zit vol met bijzondere kostgangers. Met de speurtochten ga je sporen zoeken van de dieren die er leven. Ook ga je spelletjes spelen en allerlei geheimen ontdekken. Misschien kom je wel gangen en holen van een das tegen? Weer thuis kun je nog verder genieten, van de leuke filmpjes die verstopt zitten in de speurtocht.

Hier zijn de speurtochten te vinden:https://www.natuurgroepgestel.nl/nieuws-info/nieuws/55-samen-speuren

 
 


13-12-2021
 
 
Speuren in het bos
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)