Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De Kindermoestuin weer open begin maart
 

 

De Kindermoestuin weer open begin maart

De Kindermoestuin Haanwijk gaat op zaterdagmiddag 4 maart weer open. Alle kinderen zijn dan welkom om mee te komen werken in de tuin.In de winter is Kindermoestuin Haanwijk dicht. De meeste groenten zijn natuurlijk al opgegeten. Fruit is allemaal lekker opgesnoept. Sommige planten en bomen groeien wel een beetje door maar dat zie je niet, dat gebeurt allemaal onder de grond, in hun wortels.

Afgelopen jaar was het een hele kunst om alles goed te laten groeien. Door de vele regen spoelden de zaadjes weg. Er was daarna een tijd veel zon en het was kurkdroog. Goed weer om te zwemmen, dat wel. Maar de plantjes hadden veel dorst, er moest vaak water worden gegeven.
We hebben heel veel lekkere appels geoogst en nu wordt er gewerkt voor het volgend jaar. We leggen nieuwe paadjes aan en maken nieuwe bedjes. Zo kunnen alle kinderen volgend jaar in maart weer aan de slag met tuinieren en dan zaadjes zaaien en plantjes zetten.
Zou jij dit ook allemaal van dichtbij mee willen maken? Wil jij  je groene vingers aan het werk zetten of voel je ook tuinkriebels?

Kom dan gezellig meewerken in Kindermoestuin Haanwijk op zaterdagmiddag 4 maart.
Daarna is de moestuin open op woensdag- en zaterdagmiddag, van 14 tot 16 uur. Ook zijn we open op de tweede zondag van de maand. Kijk op www.natuurgroepgestel/kindermoestuin.04-03-2017
 
 
Natuurwerkgroep Gestel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)