Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Natuurwerkgroep Gestel
 

 

Buitenlokaal Haanwijk start met publieksexcursies in 2016

Op zondag 9 oktober zal het buitenlokaal op Landgoed Haanwijk geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Binnen krijgt u informatie over het werk van Brabants Landschap en starten er rondleidingen door het prachtige gebied onder leiding van natuurgidsen van IVN en Natuurgroep Gestel om 11.00 uur en 13.00 uur. Bij mooi weer zal de bakker in het oude bakhuisje brood bakken. En voor een gezellig kopje thee of koffie kunt u terecht bij het naastgelegen Theehuis ’t Haantje.

Tevens start er om 11.00 uur een vaartocht in Halder. Daar verruilen bezoekers het vaste land voor het water en stappen in een bootje van de Hertogboeren om ’s Hertogenbosch eens te bekijken vanaf de Dommel. De tocht voert langs Kasteel Maurick (Vught) en Oud Herlaer (St.- Michielsgestel). De tocht begint bij de steiger in Halder om 11.00 uur en duurt ongeveer 1 uur.

Aanmelden en kosten
De natuurwandelingen zijn gratis en hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Voor de vaartocht betalen deelnemers €9,00 p.p. Beschermers van Brabants Landschap betalen €6,- p.p. (op vertoon jaarkaart). Kinderen tot en met 12 jaar ontvangen 50% korting, kinderen jonger dan 5 jaar zijn gratis. Betaling is contant aan boord is geen pinmogelijkheid.  Aanmelden voor de vaartocht kan via www.vestingfietsen.nl. In verband met capaciteit aan boord graag 48 uur van tevoren reserveren o.v.v. Publieksexcursie Haanwijk.

Auteur Michel van de Langenberg


09-10-2016
 
 
Natuurwerkgroep Gestel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)