Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit Boxtel
 

 

Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit Boxtel

Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond uit vanuit Grand Café Rembrandt in Boxtel.

Presentatoren Erik Dijkstra en Frank Evenblij praten daar onder meer over de omstreden komst van een hotel voor vierhonderd arbeidsmigranten. Inwoners vrezen voor overlast en uitbuiting, maar de gemeente ziet het juist als een humane vorm van huisvesting.

Boxtel viert dit jaar het honderdjarig jubileum van de Heilig Bloedprocessie, maar hoe voorkom je dat zo'n oude traditie doodbloedt?Met Sjan Walravens gaat het over de jonge jaren van drievoudig wereldkampioen darts Michael van Gerwen. Zij nam hem als 11-jarig talent onder haar vleugels en herinnert zich zijn eerste pijlen nog als de dag van gisteren. Cabaretier Elke Vierveijzer is te gast. Zij belandde in een burn-out na het winnen van de prestigieuze Poelifinario. Nu is ze terug met de voorstelling Drift, waarin ze haar woede omarmt en een pact sluit met de duivel. In de literatuurrubriek gaat het over Het Dolhuis van Boudewijn Büch. Zat de schrijver werkelijk in een jeugdpsychiatrische inrichting in Boxtel of raakten feit en fictie verstrikt? Trainer Jeroen Delmée vertelt hoe hij de Nederlandse hockeymannen voorbereidt op de Olympische Spelen in Parijs. In de rubriek 'Meer Vrouw op Straat' een pleidooi van redacteur Els Knaapen voor een bijzondere vrouw uit de gemeente die een straatnaam verdient. De Boxtelse Joia Rath verzorgt de livemuziek en Elke Vierveijzer brengt een ode.
(Onderwerpen in de uitzending zijn onder voorbehoud van wijzigingen)

U bent van harte welkom om de uitzending op 26 mei bij te wonen.
Locatie: Grand Café Rembrandt, Rechterstraat 56 Boxtel
Inloop 18.30 tot 19.00 uur.

De radio-uitzending is van 19.00 tot 21.00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl

Auteur: Roos Beentjes
Meer algemeen nieuws >>>>


23-05-2024
 
 
Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)