Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Combinatie95 haalt met Prikpraat veel op in Liempde
 

 

Combinatie95 haalt met Prikpraat veel op in Liempde

Prikpraat van Combinatie95 slaat steeds meer aan en voorziet duidelijk in een behoefte. Combinatie95 zoekt zelf inwoners voor een gesprek op in de eigen buurt of aan het eigen tuinhek. Dat laagdrempelige contact wordt erg gewaardeerd, zeker omdat de leden van Combinatie95 tegelijkertijd met een zwerfvuil-prikker in de hand mee helpen aan een schonere leefomgeving.

Na Lennisheuvel, Esch, Boxtel-Oost was deze keer Liempde aan de beurt. De omgeving Sportpark, Plan Heideweg, Heidonk en Boxtelseweg tot aan het Duits Lijntje werd zaterdag 15 april door 10 leden van Combinatie95 opgeschoond. Wethouders Désiré van Laarhoven en Hans Heesen van Combinatie95 en raadsleden Joep Schalkx en Pim Bressers maakten deel uit van de enthousiaste groep van deze actieve Boxtelse politieke partij.

Behalve 9 zakken met zwerfvuil werden ook veel nuttige gesprekken met inwoners gevoerd en veel input opgehaald. De aanwezige raadsleden en wethouders van Combinatie95 kregen alle opmerkingen mee, luisterden aandachtig en nemen alle informatie mee naar hun werk in het gemeentehuis.

Wat vooral opviel was dat bijna alle inwoners die we spraken zondermeer positief waren over hun leefomgeving. Zaken die benoemd werden waren het belang van snellere woningbouw in het dorp en het vele groen in het dorp. Niet iedereen was het over dat laatste eens. Waar de een vooral overlast ervaarde, zag de ander vooral het belang van veel groen. Verder werd het behoud van de huidige voorzieningen als een belangrijk item voor de leefbaarheid van het dorp genoemd. Maar ook werd gepleit voor het plaatsen van mobiele camera’s om té hardrijden in de wijk tegen te gaan. Ten aanzien van zwerfvuil werd de gemeente opgeroepen met een actieplan te komen. Drie weken eerder was de hele buurt nog schoongemaakt en nu al weer 9 volle zakken!

Meer algemeen nieuws >>>>
 


19-04-2023
 
 
Combinatie95 haalt met Prikpraat veel op in Liempde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)