Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

‘Tom Toermalijn en de macht van de Kroon’
 

 

Tim van Esch presenteert laatste boek in trilogie

Boxtel, 20 november 2022 – De Boxtelse schrijver Tim van Esch (2002) presenteert op woensdag 23 november tijdens een besloten boekpresentatie het derde boek uit de Tom Toermalijn-trilogie: Tom Toermalijn en de macht van de Kroon. Vanaf die dag is het boek ook te bestellen via de site, www.tomtoermalijn.nl.

Het avontuurlijke verhaal van Tom Toermalijn begon bijna acht jaar geleden. Op zijn twaalfde besloot Tim van Esch een boekenreeks te gaan schrijven, over een jonge held die het in een fantasiewereld vol vreemde wezens opneemt tegen het kwaad. Op een middag begon hij vrij spontaan met schrijven, later maakte hij er een project van op zijn middelbare school. Eind 2019 verscheen uiteindelijk het eerste boek, begin 2021 kwam het tweede uit. Het derde boek markeert het einde van de reeks, die inmiddels bijna een half miljoen woorden telt. In Tom Toermalijn en de macht van de Kroon beleeft Tom zijn laatste avonturen in de ultieme eindstrijd tegen de kwade Heer van de Duisternis en wordt het verhaal op passende wijze afgesloten, met een lach en een traan.

Tom Toermalijn en de macht van de Kroon
Na de dramatische gebeurtenissen uit het tweede boek staat Toms wereld op zijn kop. Hij wordt gedwongen zijn veilige thuisbasis achter te laten en te verhuizen naar de rebellengrotten, waar hij wordt gekweld door eenzaamheid. Hij bereidt zich samen met de andere rebellen voor op de allesbeslissende eindstrijd, die op het punt van losbarsten staat. Wanneer plotseling oude bekenden opduiken, krijgt hij te maken met een lastig dilemma, dat hem doet besluiten op een laatste queeste te gaan; een queeste die het lot van de rebellen zal bepalen.
Het derde boek is nog spannender en aangrijpender dan zijn twee voorgangers en confronteert Tom met vragen over goed en kwaad. Wat is een held, en kan Tom uitgroeien tot de held die de wereld nodig heeft? En dat terwijl hij door een ingrijpende beslissing op gespannen voet komt te staan met zijn vrienden.

Een Boxtels boek
Ook dit boek is een echte Boxtelse uitgave geworden. Het ontwerp van de cover en het binnenwerk is wederom van de hand van grafisch vormgever Daisy Renders uit Boxtel. Het boek is verder uitgegeven door Theseus’ Ship Publishers, dat zijn oorsprong in Boxtel kent.
De prijs van het boek bedraagt €17,50. Het boek is geschreven voor kinderen vanaf tien jaar, maar uiteraard ben je nooit te oud om weg te dromen in een spannende fantasiewereld. Neem voor meer informatie een kijkje op www.facebook.com/tomtoermalijn en www.tomtoermalijn.nl.

Auteur Tim van Esch
Meer algemeen nieuws >>>>


23-11-2022
 
 
Tim van Esch presenteert laatste boek in trilogie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)