Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sinterklaas een feest is voor ieder kind
 

 

Sinterklaas een feest is voor ieder kind

Voor het 4e jaar gaan we zorgen dat er een feest is voor ieder kind! Er komt helaas steeds meer (verborgen) armoede in Nederland. En dat heeft gevolgen, gevolgen zoals keuzes maken met wat te eten, rekeningen betalen of eten kopen. Laat staan dat er nog geld overblijft voor cadeautjes voor Sinterklaas.

Maar elk kind wil graag iets van Sinterklaas. Want waarom het ene kind wel en het andere niet? Leg dat maar eens uit…… Dat is niet te doen.
Dus ook dit jaar is er weer Sinterklaas voor ieder kind!
Wij kunnen ons voorstellen dat het komen halen van een cadeau vervelend voelt. Maar dat is niet nodig, we kunnen allemaal in een situatie komen waardoor het financieel tegen zit. Maar als u bericht ontvangt, kom alsjeblieft. Het wordt de kinderen enorm gegund om ook dit jaar een cadeau in de schoen te vinden.

Van 21 tot en met 23 november tussen 18.30 en 21.00 uur kunnen de cadeaus worden afgehaald in het pakjeshuis aan de Rechterstraat. (In het pand waar de Deugniet zat)  Ken jij nu een gezin wat het goed kan gebruiken laat het de organisatie weten en kom wat moois uitzoeken.
Meer info over het uitdelen volgt snel.

INZAMELING
Vanaf heden kan het  kinderspeelgoed wat nog compleet en heel is, geen cd’s of luisterboeken, tijdens openingstijden, ingeleverd worden bij Natasja Fashion. Tevens verzoeken wij u om het speelgoed zoals spelletjes en puzzels goed te verpakken zodat de dozen niet open kunnen vallen.
Heeft u geen speelgoed maar wilt u ons wel financieel steunen dan kan dat ook. Van elke euro die wij ophalen gaan wij cadeautjes kopen.

Meer algemeen nieuws >>>>
 


08-11-2022
 
 
Sinterklaas een feest is voor ieder kind
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)