Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De Pinternationals ouderwets touwtrektoernooi
 

 

De Pinternationals ouderwets touwtrektoernooi

Zaterdag 10 september stond het dorp Esch in het teken van trekken en feesten. Op die dag organiseerden carnavalsvereniging de Pinternationals namenlijk het Pinterfest in dorpshuis De Es.

Dit evenement bestond uit een ouderwets touwtrektoernooi met aansluitend een spectaculaire feestavond. Om 13:30 uur stonden 14 teams klaar om met elkaar de strijd aan te gaan. En strijd werd er geleverd! De voornamelijk Essche dames en herenteams wilde niet van elkaar onder doen, dus om elke centimeter touw werd gestreden. Loslaten was voor de meeste geen optie. Dat dit spierpijn en blaren op zou leveren was zorg voor later. Na een sportief en gezellig toernooi gingen de heren van de Keulse kar en de dames van Bootcamp Esch er met de winst van door!

Auteur De Pinternationals
 


10-09-2022
 
 
De Pinternationals ouderwets touwtrektoernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)