Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tuinderij de Es viert jubileum met grotere winkel
 

 

Tuinderij de Es viert jubileum met grotere winkel

HAAREN - Tuinderij de Es in Haaren viert het veertigjarig bestaan met een grotere winkel. In deze coronatijd waarin mensen het toch thuis gezellig willen maken, is er extra aandacht voor lekker eten. Daar passen de biologische producten van Tuin de Es prima bij. Vanaf 6 maart is de nieuwe, ruimere winkel geopend.

Bart en Daniëlla hebben de tuinderij in 2012 overgenomen. Als eerste werd de oude houten kas opgeknapt en is het areaal groente uitgebreid. Tuinderij de Es biedt al 20 jaar dagbesteding voor mensen met een hulpvraag. In 2017 werden de zorgactiviteiten uitgebreid met de doelgroep ouderen en mensen met beginnende dementie. Elke dag genieten hier tien tot veertien mensen van een zinvolle en aangename dagbesteding. Een aantal van de deelnemers werkt mee op de Tuinderij en de ouderen helpen in de ochtend mee met het bereiden van de warme lunch.

Uitbreiding winkel
Daniëlla: “we liepen al jaren met plannen voor een grotere winkel. Maar de toeloop van klanten na de uitbraak van Corona heeft de verbouw wel in een stroomversnelling gebracht”. Behalve een breder assortiment zullen ook de openingstijden ruimer worden; woensdag tot en met zaterdag.

Huisverkoop nam grote vlucht
In de winkel wordt de oogst van de dag verkocht plus een beperkt assortiment biologische producten van collega telers die dezelfde principes hanteren. Smaak, gezondheid en duurzaamheid staan voorop in het aanbod. Daniëlla: “We zien dat veel mensen meer aandacht hebben voor gezond voedsel uit de buurt”

U vindt de winkel van Zorgtuinderij de Es op Eind 19c in Haaren. Vanaf 6 maart is de winkel open op woensdag tot en met zaterdag. Kijk op de website www.tuindees.nl voor de precieze openingstijden.

Meer algemeen nieuws >>>>


01-03-2021
 
 
Tuinderij de Es viert jubileum met grotere winkel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)