Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Durpskwis Liemt komt weer naar je toe
 

 

Durpskwis Liemt komt weer naar je toe

Goed nieuws! De commissie is druk bezig met het uitwerken van dé Kwis der Kwissen; Durpskwis Liemt komt in november weer naar je toe! We hebben goede hoop en voornemens om dit jaar weer een fantastisch mooie editie neer te zetten. We volgen de adviezen op de voet en zullen deze dan ook in acht nemen.

Voor jullie aanmelding is het goed om te weten dat we deze een weekje opschuiven naar 8 september 2021. Naar verwachting wordt er op 1 september vanuit de overheid meer duidelijkheid gegeven over de regels, dus deze nemen wij dan ook nog graag in onze spelregels mee. Zo kunnen we veilig en vol vertrouwen weer een fijne avond voor jullie neerzetten.

Datum voor de kwis staat, zoals ieder jaar, op de eerste vrijdag van november gepland. Dat is dit jaar dus op 5 november.

Meer algemeen nieuws >>>>


01-06-2021
 
 
Durpskwis Liemt komt weer naar je toe
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)