Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

'Tom Toermalijn en de Agriaanse tovenaar'
 

 

18 jarige Tim van Esch lanceert tweede boek uit trilogie

'Tom Toermalijn en de Agriaanse tovenaar'

Boxtel, 5 april 2021 – Schrijver Tim van Esch, 18 jaar, uit Boxtel lanceert het tweede boek in de avontuurlijke Tom Toermalijn-trilogie, Tom Toermalijn en de Agriaanse tovenaar, tijdens een online boekpresentatie op donderdag 8 april. Vanaf zaterdag 10 april is het boek verkrijgbaar bij Bruna Boxtel en via de website www.tomtoermalijn.nl.

Het verhaal van de jonge held Tom Toermalijn gaat verder. Het tweede boek in de Tom Toermalijn-trilogie duikt dieper in het verhaal en de personages. Het vertelt een eigen verhaal en bouwt intussen op naar het derde en laatste boek. Het boek zit vol droge humor en bevat nog meer spanning dan het voorgaande deel, Tom Toermalijn en het Adra zwaard. De inmiddels 18-jarige Tim begon aan het eerste boek uit de trilogie toen hij twaalf was, en eind 2019 bracht hij het succesvol in eigen beheer uit. Voor het tweede boek, Tom Toermalijn en de Agriaanse tovenaar, heeft Tim de samenwerking gezocht met uitgeverij Theseus' Ship Publishers uit Boxtel. Het ontwerp van het boek en de omslag zijn wederom van de hand van grafisch vormgeefster Daisy Renders. Hiermee is het boek een echte Boxtelse uitgave geworden.

Tom Toermalijn en de Agriaanse tovenaar

Een half jaar na de gebeurtenissen in Tom Toermalijn en het Adra zwaard bezit Tom eindelijk het gelukkige leven dat hij altijd zocht. Er is niets wat hem zijn geluk nog kan afnemen, en alle tekenen die anders beweren, verdringt hij. Maar wanneer oude vijanden op het punt staan om terug te keren, en alleen hij en zijn vrienden dat kunnen voorkomen, kan hij er niet meer omheen. Hij geeft zijn veiligheid op voor een snelle, makkelijke queeste. Al snel blijkt echter dat een groep mysterieuze figuren het op hen heeft gemunt en wordt deze queeste ineens een stuk minder makkelijk dan gedacht...

Livestream boekpresentatie en Toermalijn tour-lijn

Op donderdag 8 april om 20.00 uur verzorgt Tim, in samenwerking met WvR Sound & Light uit Liempde, een online boekpresentatie via een livestream op YouTube. Geïnteresseerden voor deze livestream kunnen zich aanmelden via info@tomtoermalijn.nl Na aanmelding ontvangen zij een link om de livestream te kunnen bekijken.

Tot en met vrijdag 9 april is het mogelijk om het boek zonder verzendkosten te bestellen via de website www.tomtoermalijn.nl. Op zaterdag 10 april gaat de officiële 'Toermalijn tour-lijn' rijden en bezorgt Tim de bestelde boeken aan huis. Mocht een koper buiten het bereik van de tour-lijn wonen, dan wordt het boek kosteloos opgestuurd.

Vanaf 10 april is het boek ook verkrijgbaar bij Bruna Boxtel, Rechterstraat 19 in Boxtel en nog steeds via www.tomtoermalijn.nl. Hier is ook het eerste boek, Tom Toermalijn en het Adra zwaard, nog steeds te koop.

De prijs van het boek bedraagt € 17,50. Het boek is geschreven voor kinderen vanaf 10 jaar, maar zeker ook voor volwassenen die houden van een mooi avonturenverhaal. Neem voor meer informatie een kijkje op www.facebook.com/tomtoermalijn of op www.tomtoermalijn.nl.

Auteur Tim van Esch
Meer algemeen nieuws >>>>


06-04-2021
 
 
18 jarige Tim van Esch lanceert tweede boek uit trilogie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)