Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Red River Band verblijd mensen met een plantje
 

 

Red River Band verblijd mensen met een plantje

Wij met de Red River Band hebben een actie op touw gezet om de mensen die het op dit moment niet makkelijk hebben een hart onder de riem te steken.Er zijn op dit moment zo veel mensen eenzaam en alleen thuis die niet naar buiten mogen en ook geen bezoek kunnen ontvangen.

Er zijn mensen die ziek zijn of een zieke in huis hebben waardoor ze ook aan huis gekluisterd zijn en helaas ook geen bezoek kunnen ontvangen. Er zijn mensen die wel voor andere mensen zorgen omdat veel mensen ziek zijn en hulpbehoevend zijn, gehandicapten mensen die thuis moeten blijven en ook geen bezoek mogen ontvangen die verzorgen zij. Het verplegend personeel die maar door blijven werken en zorgen dat de mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben en daarom zijn we de plantjes actie begonnen. Afgelopen weekend hebben we met een aantal leden van de Red River Band tal van deze mensen bezocht en al deze mensen verblijd met een plantje. We zijn persoonlijk bij deze mensen langs geweest en ook bij zorginstellingen langsgegaan en hebben ruim 400 plantjes in totaal aan deze mensen gegeven. De reacties die we van de mensen kregen is eigenlijk niet te beschrijven zo mooi en hartverwarmend, zo gelukkig en emotioneel, heel dankbaar en liefdevol. Wij als Red River Band zijn super trots en dankbaar dat we dit gedaan hebben en dat we in deze verschrikkelijke nare tijd toch nog zoveel mensen een beetje gelukkig hebben mogen maken. We zijn bijzonder trots dat we deze actie gedaan hebben.

Onze dank gaat ook uit naar Albert en Inge van Stekelenburg die dit mede mogelijk gemaakt hebben.

Auteur Rudi van der Plas
Bron Red River Band.
Meer algemeen nieuws >>>>


07-04-2020
 
 
Red River Band verblijd mensen met een plantje
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)