Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Red River Band een plantje voor u in deze nare tijd
 

 

Red River Band een plantje voor u in deze nare tijd

Wij met de CV Red River Band hebben een actie op touw gezet om de mensen die het op dit moment niet makkelijk hebben een hart onder de riem te steken.

Dat gaan we doen door mensen een plantje te geven. Dat gaan we dit weekend doen met de Red River Band, we gaan heel veel plantjes weggeven om verschillende redenen. Er zijn veel mensen eenzaam en alleen en mogen geen bezoek ontvangen of op bezoek gaan bij andere mensen, dit omdat ze ouder zijn en in de risicogroep vallen of mensen die hun huis niet uit mogen omdat mensen in huis ziek zijn en daarom niet buitenshuis mogen komen. Maar we gaan ook naar mensen toe die juist voor andere mensen zorgen omdat ze onder de vitale beroepen vallen en zelf veel risico lopen. Daarom vinden wij van de Red River Band dat deze mensen iets extra's verdienen en wel een plantje met een kaartje eraan met de tekst:

Een plantje voor u in deze nare tijd.
We hopen dat dit u wat verblijd

Liefs Red River Band.

Als we met dit gebaar een glimlach op het gezicht van de mensen kunnen krijgen dan weten we dat we de mensen toch een beetje blij gemaakt hebben en zijn wij bijzonder trots dat we dit hebben mogen doen voor onze samenleving. verder willen wij als Red River Band van Stekelenburg bloemen en planten bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Auteur Rudi van der Plas
Bron Red River Band.
Meer algemeen nieuws >>>>


02-04-2020
 
 
Red River Band een plantje voor u in deze nare tijd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)