Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Radio TL en Boxtel Vertier Contour de Twern
 

 

Radio TL en Boxtel Vertier 1300 bloemetjes voor Contour de Twern

Zaterdag 9 mei bracht RadioTL en Boxtel Vertier een bezoekje aan Contour de Twern als Blijk van waardering” voor de mantelzorgers met 1300 plantjes. Radio TL en Boxtel Vertier ¬†wil graag de mensen in deze tijd een hart onder de riem steken en laten zien dat er aan ze gedacht wordt.

Ook wist Boxtel Vertier zondag 10 mei 5 mensen blij te maken met een bosje bloemen die verloot werden op de Boxtelse radiozender Radio TL. Muziek brengt ons samen” ¬†Vanuit hier heeft Frank Stans en zijn zoon Tim een radiozender ( radioTL ) opgezet om de mensen in Boxtel en omgeving te voorzien van muziek die ze zelf kunnen aanvragen. Dit om in deze moeilijke tijd de mensen te steunen en te laten voelen dat ze er niet alleen voorstaan.

Meer algemeen nieuws >>>>


09-05-2020
 
 
Radio TL en Boxtel Vertier 1300 bloemetjes voor Contour de Twern mantelzorgers
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)