Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RadioTL & Boxtels Vertier steunt  actie van Dorien Habraken  
 

 

RadioTL & Boxtels Vertier steunt  actie van Dorien Habraken  

Dorien is voor haar vriendin een inzamelingsactie gestart. Ze heeft hiervoor samen met haar partner een nummer gemaakt wat men zelfs kan beluisteren op Spotify.

Wij hebben als RadioTL & Boxtels Vertier gevonden dat we haar moesten steunen op twee fronten. Het eerst del was dat we haar een blijk van waardering wilde geven voor de inzet die hiervoor toont en ook klaar staat voor haar vriendin. Het tweede waar wij iets voor Dorien en hiermee ook voor haar vriendin Niki wilde betekenen is een bijdragen van €150,-.We hebben dit live overhandigd maar zouden het ook bijzonder vinden wanneer dit in de krant zou komen zodat het doel van Dorien meer bekendheid krijgt.

Men kan zien waar het over gaat op de volgende site,
https://www.helpnikiopdebeen.nl

Hiermee tonen we dat we echt gaan voor de juiste goede doelen.

Liedjes van toen,

Verder is RadioTL gestart met een uitzending speciaal voor de mensen die even terug willen in de tijd. Dit programma heet "Liedjes van Toen" Dit programma is op zondag van 10:30u tot en met 12:00u te beluisteren via de website van RadioTL, via radio en tv Dommelland. Op de website www.RadioTL.nl van RadioTL kan men zien wat de juiste afstemmingen zijn.

Ook voor deze doelgroep willen we iedereen een hart onder de riem steken en zorgen dat ze mee kunnen doen aan onze "lLuisteraar voor luisteraar" Actie. Mensen kunnen zich hiervoor telefonisch opgeven op het volgende nummer. 0411 700258. Hier kan men dan opgeven aan wie en waarom wij een attentie mogen gaan brengen.

Auteur Alex van de Vreede
Meer algemeen nieuws >>>>


03-06-2020
 
 
RadioTL & Boxtels Vertier steunt  actie van Dorien Habraken  
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)