Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sprookjes komen tot leven in de Serenade
 

 

UItgesteld i.v.m. Corona


Sprookjes komen tot leven in de Serenade


Twee mooie sprookjes staan zondag 11 oktober vanaf 14.00 uur op de rol in De Serenade. Kinderen worden meegevoerd door de vertel- en theaterkunsten van Nick van der Veer in multicultureel centrum aan de Oude Dijk 117 in Liempde.

De gepensioneerd onderwijzer brengt met het Verteltheater op 11 oktober, twee  voorstellingen , waarbij hij gebruikt maakt van zelf ontworpen decorstukken en rekwisieten. De optredens zijn geschikt voor 'oudste kleuters' tot en met tien- en elfjarigen.
Tijdens de eerste show van 30 à 40 minuten neemt hij de kinderen mee in de wereld van De Schoenmaker en de Dwergen. Hierna wordt het decor even omgebouwd en worden de kinderen getrakteerd op ranja. Vervolgens brengt van der Veer gedurende dertig minuten het sprookje van De Gelaarsde Kat tot leven. Ouders die hun kind begeleiden, kunnen zelf ook weer even wegdromen tijdens sprookjes van weleer.


De entree bedraagt 2,50 euro per persoon. Kinderen krijgen tijdens de pauze ranja. Tickets zijn te bestellen via de website: www.deserenade.nl .


In verband met het heersende corona-virus is het nodig dat kinderen onder volwassen begeleiding naar de voorstelling komen. De organisatie heeft de juiste maatregelen genomen. Denk aan looplijnen, maar ook het luchtcirculatiesysteem is corona-proof. Begin dit jaar is er een nieuw systeem aangelegd waarbij continu verse lucht van buiten wordt aangevoerd.

Voorstelling:      11 oktober
Aanvang:            14.00 uur
Zaal open:          13.40 uur
Meer algemeen nieuws >>>>


25-09-2020
 
 
Sprookjes komen tot leven in de Serenade
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)