Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Digitaal spreekuur Balans 
 

 

Digitaal spreekuur Balans 

BALANS start op donderdag 12 november om 19.30 met haar dagelijkse digitale spreekuur. Vanaf 12 t/m 17 november is het elke dag tussen 19.30 en 21.00 uur mogelijk om digitaal in gesprek te gaan met BALANS. 


“Vanwege de Corona maatregelen hebben we besloten om niet meer de straat op te gaan. We vinden dat niet verantwoord”, geeft lijsttrekker Mariëlle van Alphen aan. “Maar we willen natuurlijk wel in contact blijven met inwoners van Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. Via e-mail, whatsapp en social media zijn we natuurlijk altijd digitaal benaderbaar. We voegen daar graag de mogelijkheid aan toe om in te loggen tijdens een digitaal spreekuur”. 

Inwoners kunnen op het digitale spreekuur vragen stellen over het verkiezingsprogramma van BALANS, maar natuurlijk ook andere onderwerpen aankaarten.

Om deel te nemen aan het digitale spreekuur is het voldoende om een mail te sturen naar info@balansboxtel.nl, waarin u uw naam en te gebruiken e-mailadres doorgeeft. U ontvangt vervolgens via de mail een digitale uitnodiging. 

Meer algemeen nieuws >>>>


11-11-2020
 
 
Digitaal spreekuur Balans 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)