Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Broodbakdag bij D’n Liempdsen Herd
 

 

Broodbakdag bij D’n Liempdsen Herd

Liempde, 9 januari 2020. Zondag 12 januari aanstaande verzorgen de bakkers van het Liempdse (hobby)bakkersgilde bakdemonstraties in het authentieke bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde tijdens de eerste broodbakdag van het jaar. Rond 12.30 uur komen de eerste broden uit de oven, gevolgd door een tweede ronde om 14.00 uur. De broodbakdagen zijn elke tweede zondag van de maand.

De smaak van toen, lekkerder wordt het niet! In mei 2019 is op het achtererf van D’n Liempdsen Herd een fraai authentiek bakkershuisje gerealiseerd. In de oven wordt nog boven open vuur brood gebakken, met gegarandeerd ‘een smaak als vanouds’.

Tweede zondag van de maand broodbakdag
Elke tweede zondag van de maand is het broodbakdag. Het Liempdse (hobby)bakkersgilde verzorgt dan bakdemonstraties in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd. Hier wordt vanaf het einde van de ochtend het ouderwetse bakkersambacht in volle glorie getoond. De eerste broden zijn rond 12.30 uur klaar en de tweede (en laatste) lading broden komt om 14.00 uur versgebakken uit de oven. De broden worden verkocht om mee te nemen, maar ter plekke kan ook van een lunch, bestaande uit ovenvers brood met ham en/of kaas worden genoten. Altijd geldt: zolang de voorraad strekt.

Neem een kijkje op de website van D’n Liempdsen Herd voor een overzicht van alle broodbakdagen in 2020, www.liempdsenherd.nl/agenda/7

Meer algemeen nieuws >>>>


09-01-2020
 
 
Broodbakdag bij D’n Liempdsen Herd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)