Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtels Vertier Radio TL Blijk van Waardering
 

 

Boxtels Vertier Radio TL Blijk van Waardering aan de voedselbank

Het team Boxtels Vertier Radio TL  kiest een doel voor b.v. een groep mensen. Dit kan zijn voor alle verzorgende van onze gemeente, een groep eenzame mensen, de voedselbank, horecaondernemers, enzovoort.

Zondag 26 april werd er een bezoek gebracht aan de voedselbank in Boxtel om een leuke attentie van een tegoedbon te overhandigen aan alle vrijwilligers die iedere keer maar klaar staan om mensen te helpen. Voorzitter van de voedselbank Arjen Wittenveen nam deze attentie en nog voor maar liefst 333 euro aan boodschappen in ontvangst. (lees hier de tekst voor de voedselbank medewerkers)

Boxtels Vertier Radio TL wil in deze tijd op een eenvoudige manier laten voelen dat we waarderen wat deze mensen voor ons doen. Zou zitten we niet machteloos thuis en hopen we het leed een klein beetje te verzachten.

Luister eens naar RadioTL en geniet van de geweldige muziek waar zelfs verzoekplaatjes aangevraagd kunnen worden

Meer algemeen nieuws >>>>


26-04-2020
 
 
Boxtels Vertier Radio TL Blijk van Waardering aan de voedselbank
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)