Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Winter Wonderland Liempde 2019
 

 

Smaakvol eten en sfeervolle muziek op Winter Wonderland Liempde

Liempde, 29 november 2019 – Op zaterdag 14 december vindt van 16.00 tot 20.00 uur in het centrum van Liempde Winter Wonderland Liempde plaats. Een gezellig en sfeervol winterfestijn met sfeervolle live muziek, smaakvol eten en drinken, leuke winterse activiteiten en bijzondere cadeaus voor Kerst. Een gezellig samenzijn voor jong en oud!

Op Liemt Gemunt-verenigingen, lokale en regionale ondernemers en verschillende standhouders zorgen samen voor een gezellig en sfeervol evenement. Gezellige live muziek, smaakvol eten en drinken, snuffelen naar leuke kerstcadeaus, de opening van de Kribkesroute, uitreiking van OLG-cheques aan de verenigingen en leuke winterse activiteiten voor jong en oud.

Centrum vol sfeervolle muziek
Op diverse plekken in het centrum zijn er live optredens en wordt er stemmige muziek gemaakt door een grote groep muzikanten, zoals Antoinette van Roosmalen, Fanfare Concordia, Feestbend Toeternietoe, Hofkapel De Kromploegers, Noottoestand, Op Noar d’Honderd, ’t Herriemenieke en vanBakkus. Daarnaast wordt er sfeermuziek gedraaid door DJ Willem. Samen zorgen zij voor een centrum vol muziek!

Gezellig samen uiteten
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten! Er worden diverse warme gerechten gepresenteerd zoals pompoensoep, snert, worstenbroodjes, broodjes gehaktbal en pulled pork, aardappeltwisters en kerst snacks. Er zijn wafels en churros. En natuurlijk mag de warme chocolademelk en glühwein niet ontbreken. Ga gezellig samen uiteten bij Winter Wonderland Liempde.

Start Kribkesroute
De Kribkesroute start op zaterdag 14 december tijdens Winter Wonderland Liempde en bestaat uit meerdere wandelroutes, variërend in lengte. De routes voeren dit jaar langs meer dan 260 kerststallen door geheel Liempde. Het is hiermee de grootste kerststallenroute van Nederland! De wandelroutes met daarin de locaties van de kerststallen, worden gepubliceerd in een nieuw uit te geven folder. Deze folder is vanaf 10 december te downloaden via de website van de Kribkesroute en vanaf 14 december beschikbaar ook op Winter Wonderland Liempde. Daarnaast kan de Kribkesroute ook digitaal gedownload worden via de wandelapp Routes in Het Groene Woud.

Meer algemeen nieuws >>>>


29-11-2019
 
 
Winter Wonderland Liempde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)