Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

lampionnenoptocht Geitenwei Selissen
 

 

Vrijdag 1 november lampionnenoptocht Geitenwei Selissen

Op vrijdagavond 1 november heeft de Geitenwei weer een activiteit op het programma staan. Ditmaal is het een lampionnenoptocht met het thema : sp(r)ookjestocht. De kinderen in de leeftijd tot 10 jaar ( eventueel onder begeleiding ) worden om 19.00 uur verwacht op de geitenwei, om vandaar  te vertrekken aan de optocht met hun lampionnen die zij zelf gemaakt of gekocht hebben.

Waarbij de deelnemende kinderen mits ze dat leuk vinden verkleed aan mogen meelopen.  Er zullen tijdens deze lampionnenoptocht  een aantal spook- en sprookjes figuren tussen de deelnemende kinderen meelopen. En in de omgeving van de Randerodestraat en Adrianastraat, staan huizen die versiert zijn in het haloweenthema  en worden de kinderen getrakteerd met allerlei verrassingen. Ook het traditionele mandarijntje zal dan ook aanwezig zijn.
Bij terugkomst op de geitenwei zal er een traktatie zijn: te weten een beker chocomel.  Verder is dhr. Wim Jansen aanwezig met zijn Uil Betsie , leuk om hiermee op de foto te gaan.

Activiteit: lampionnenoptocht met sp(r)ookjesfiguren.
Waar: Geitenwei Selissen.
Wanneer: vrijdag 1 november , verzamelen 19.00 uur.
Leeftijd : tot 10 jaar.  (zelf lampion maken ).
kosten: gratis.
Organisatie: werkgroep Geitenwei Selissen.

 
 


01-11-2019
 
 
Vrijdag 1 november lampionnenoptocht Geitenwei Selissen
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)