Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

'Tom Toermalijn en het Adra zwaard'
 

 

Succesvolle lancering fantasyboek 'Tom Toermalijn en het Adra zwaard'

Boxtel, 15 december 2019 – De 17-jarige schrijver Tim van Esch uit Boxtel lanceerde afgelopen week zijn eerste fantasyboek 'Tom Toermalijn en het Adra zwaard'. Hij deed dit tijdens een boekpresentatie en twee signeersessies. En met succes! De eerste levering van 100 boeken is inmiddels uitverkocht. Eind januari is het boek weer verkrijgbaar.

Woensdag 11 december lanceerde Tim van Esch (geboren 2002) zijn eerste avontuurlijke fantasyverhaal 'Tom Toermalijn en het Adra zwaard' tijdens een druk bezochte boekpresentatie bij zaal 't Tweespan in Boxtel. Met humor en passie vertelde Tim aan de genodigden hoe zijn eerste boek tot stand is gekomen. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Daisy Renders van beeldmaakster.nl. Zij nam het ontwerp van de cover en de opmaak van de binnenzijde van het boek voor haar rekening. Op zaterdag 14 december was Tim aanwezig bij Bruna Boxtel en Winter Wonderland Liempde om zijn boek te presenteren aan het publiek. Uiteraard werden aangekochte exemplaren voorzien van een handtekening en een persoonlijk woord. Beide signeersessies waren druk bezocht en er was veel belangstelling voor de jonge schrijver.

Cadeaubonnen
De succesvolle boekpresentatie en signeersessies zorgden ervoor dat de eerste levering van 100 boeken is uitverkocht! Eind januari 2020 wordt de tweede levering van de eerste druk verwacht. Wel zijn er cadeaubonnen te koop, waarmee je je verzekert van een exemplaar. Ook zijn de bonnen natuurlijk een leuk cadeautje voor onder de kerstboom! De cadeaubonnen zijn te koop bij Bruna Boxtel of via www.tomtoermalijn.nl. Uiteraard kan op de website ook nog steeds het boek besteld worden. Eind januari 2020 worden de bestellingen verstuurd en zijn de boeken weer verkrijgbaar bij Bruna Boxtel, waar ook de aangekochte cadeaubonnen ingewisseld kunnen worden. De prijs van het boek bedraagt € 17,50.

Kijk voor meer informatie op www.tomtoermalijn.nl of www.facebook.com/tomtoermalijn

Meer algemeen nieuws >>>>


15-12-2019
 
 
Succesvolle lancering fantasyboek 'Tom Toermalijn en het Adra zwaard'
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)