Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Park Stapelen blijft open
 

 

Park Stapelen blijft open

Mooi nieuws over het park bij Kasteel Stapelen. Afgelopen week zijn de nieuwe eigenaar van Kasteel Stapelen en de gemeente Boxtel tot overeenstemming gekomen over het gebruik van het park. De gemeente Boxtel gaat het park minimaal de komende tien jaar huren. Dit betekent dat het park voor iedereen open blijft. Deze overeenstemming is onder voorbehoud en gaat alleen door wanneer de nieuwe eigenaar van kasteel Stapelen ook de aankoop van de Prins Hendrikstraat 43-45 rond krijgt voor 8 mei aanstaande.

Er is lang gepraat tussen de nieuwe eigenaar en de gemeente Boxtel over het gebruik en voorwaarden van het park bij Kasteel Stapelen. We zijn zeer verheugd dat we nu tot overeenstemming zijn gekomen. Wethouder Peter van de Wiel: “Het park blijft toegankelijk voor onze inwoners. Een prachtige plek waar iedereen nu van kan blijven genieten!”

De gemeente huurt het park de komende 10 jaar, met de mogelijkheid om het daarna jaarlijks te verlengen. Evenementen zoals de Spiegeltent kunnen doorgaan en ook projecten van Landschappen van Allure gaan we uitvoeren.

De openingstijden van het park zijn:
Eind maart – oktober van 07.00 tot 22.00 uur
Eind oktober – maart van 07.00 tot 18.00 uur

Bron Gemeente Boxtel
Meer algemeen nieuws >>>>


25-04-2019
 
 
Park Stapelen blijft open
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)