Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Geitenweidag 2019 in Selissen, Boxtel op de Geitenwei
 

 

Geitenweidag 2019 in Selissen, Boxtel op de Geitenwei

De geitenwei in Selissen houdt op zondag 9 juni ( eerste Pinksterdag ) hun jaarlijkse geitenweidag.
Deze dag staat in het teken van allerlei activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Dit gebeuren begint om 11.00 uur met geitjesmarkt ofwel een kindermarkt. De kinderen kunnen vanaf 11.00 uur zich melden op de geitenwei, om hun spullentjes te verkopen. Het is de bedoeling dat de kinderen een kleedje meebrengen om hun koopwaar op uit te stallen. Een van de vrijwilligers van de geitenwei wijst voor de deelnemende kinderen een leuk plaatsje aan en dan kan de geitjesmarkt aanvangen tot 14.00 uur.

Verder is er een FAMILIEBINGO activiteit, die gepresenteerd wordt door de bingo koningin Lia van de Langenberg. De start van de familiebingo is om 15.00 uur tot 17.30 uur.
Vanaf 11.00 uur kan men bingokaarten kopen voor 5 euro. Hiermee worden 5 ronden gespeeld inclusief een Bonus en Hoofdronde. Met deze Bingo zijn allerlei leuke prijzen te verdienen. Onder het motto : gezelligheid, ontspanning met de nodige spanning. Een tip : koop op tijd je Bingokaarten want er is maar plaats voor een bepaald aantal deelnemers. Dus vol is vol. Bij eventueel slechte weersomstandigheden, vind de Bingo overdekt plaats.

Ook zullen er diverse Mega-spellen de hele dag aanwezig zijn op de geitenwei en diverse springkussen zul je ook aantreffen. Er is ook de mogelijkheid om je te laten schminken of een stoere glitter tatoo te laten zetten.

Als uitsmijter van deze dag staat er een rasartiest: Ricardo van Vugt, op het programma van deze dag , die met zijn optreden er zeker een geslaagde middag van zal maken met vele meezingers en eventueel de voetjes van de vloer zal krijgen.

Deze middag wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, waarvoor uiteraard hartelijke dank.
Verder dank aan de vele vrijwilligers die zich inzetten voor deze activiteit. GEITENWEIDAG 2019.

activiteit : geitenweidag
datum : zondag 9 juni ( eerste pinksterdag )
plaats : geitenwei selissen boxtel
leeftijd : alle leeftijden
entree: gratis ( behalve de familiebingo , 5 euro )

Auteur Frans van de Wiel
Meer algemeen nieuws >>>>


23-05-2019
 
 
Geitenweidag 2019 in Selissen, Boxtel op de Geitenwei
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)