Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

D’n Liempdsen Herd
 

 

7 januari film ‘Het heft in eigen hand’ in D’n Liempdsen Herd

In januari en februari staan diverse filmavonden en –middagen op het programma in D'n Liempdsen Herd. Zondag 7 januari wordt de film ‘Het heft in eigen hand’ van Lieke Faber vertoond. De film geeft een fraai en inspirerend beeld van de SPPiLL-projecten, de inzet van vrijwilligers, de samenwerking met de gemeente en met andere organisaties. Kortom, van een breed burgerinitiatief in de praktijk. De filmmiddag begint om 14.30 uur en duurt ca. 45 minuten. Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis.

Al in 2011 begon SPPiLL met haar activiteiten in Liempde. Vanaf dat prille begin zijn er door Lieke Faber veel filmopnamen gemaakt: van sjouwende en bouwende vrijwilligers, bijeenkomsten, interviews met betrokken personen, activiteiten, vergaderingen, etc. Op basis van een duidelijk script zijn deze beelden vervat in de film ‘Het heft in eigen hand’. De film geeft een mooi beeld van een breed burgerparticipatieproject, of misschien passender gezegd: van overheidsparticipatie in een burgerinitiatief. De filmmiddag vindt plaats in D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde. Aanvang 14.30 uur.

Meer algemeen nieuws >>>>


05-01-2018
 
 
D’n Liempdsen Herd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)