Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Food Festival de Es
 

 

Aantrekkelijk muziekprogramma Food Festival de Es

Haaren, 10 juni 2017 – Het muziekprogramma van Food Festival de Es is bekend. Samen met het impresariaat van de Hoge School der Kunsten van Fontys is een heel aantrekkelijk muziekprogramma samengesteld dat goed aansluit bij het karakter van het foodfestival. Lisa van Nes (singer songwriter) en Duo Lageira del Sol zullen optreden, naast Duo Schurk en DJ Rick (de tuinder van de Es). Celine Werkhoven brengt een unieke dansact ten uitvoer. Food Festival de Es vindt plaats op zondag 18 juni bij Tuinderij de Es aan de rand van het dorp Haaren. Gedeputeerde Anne Marie Spierings opent om 12 uur het festival. Toegang is gratis.

Food Festival de Es is een gezellig festival waar goed eten centraal staat; genieten van een hapje en drankje op de plek waar het groeit. En dit onder het genot van live muziek van jong talent. Behalve lekker eten en gezellige muziek zijn er interessante workshops en rondleidingen over de idyllische Tuinderij de Es. De kinderen kunnen zich heerlijke vermaken, terwijl vader en moeder zich kunnen ontspannen met een hapje en drankje.

Heerlijkste hapjes & creatieve activiteiten
Tuinderij de Es is een bijzondere plek waar al 35 jaar heerlijke biologische groente, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen worden geteeld. Tijdens de derde editie van Food Festival de Es zorgt jong en oud talent voor de muzikale omlijsting, terwijl de foodondernemers ter plekke de heerlijkste hapjes maken met de ingrediënten van de tuin waarin ze staan. Verse salades en sappen van de Bakblikbende, pizza uit de oven van Culina Flamma, Belgische friet van de Bakfrietfiets, heerlijke soepen van SOEPlokaal, kipkrokantjes van ons Kipkarretje, sappige hamburgers van Joost van Roosmalen (d’n Ark), koffie en thee van movingcoffee  en honingcake en producten van imker Fleurabeille! Bezoek ook de tuin onder leiding van de tuinders die vertellen hoe zij met de grond en de gewassen werken. Ga ook zeker even langs bij de buren; het Kruidenrijk waar ze heel veel soorten kruiden telen en interessante cursussen geven. Doe mee met een van de inspirerende workshops deze dag of ga gewoon even lekker ergens in het gras liggen. Voor de kinderen zijn er tal van (creatieve) activiteiten, zoals samen broodjes bakken, ouder/kind yoga, bellenblaas en verder vooral heel veel lekkers voor iedere smaak.

Revenuen voor zorgtak
Food Festival de Es vindt plaats op zondag 18 juni tussen 12 en 20 uur op Tuinderij de Es, Eind 19c in Haaren. Meer informatie is te vinden via de site tuindees.nl. Alle revenuen van het festival komen ten goede aan de zorgtak van het bedrijf. Tuinderij de Es teelt biologische groente en fruit en begeleidt mensen met een (psychische) zorgvraag. Het Groene Woud hecht veel waarde aan gezond en duurzaam voedsel en ondersteunt daarom Food Festival de Es. Nationaal Landschap Het Groene Woud verrast en is altijd dichtbij, gewoon bij jou om de hoek! En dat geldt ook voor Food Festival de Es.

Auteur: Corine van Dijk
Meer algemeen nieuws >>>>


 
10-06-2017
 
 
Food Festival de Es
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)