Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Liempde is Top2000
 

 

Vrijdag 25 november: Liempde is Top2000

Vrijdag 18 november werd op NPO Radio2 bekend gemaakt dat in Liempde de Opening van de Stemweek van de Top2000 plaats zou vinden. Dit gebeurt op vrijdagochtend 25 november. Maar Liempde zou Liempde niet zijn als rondom dit moment niet een bruisend en gezellig evenement georganiseerd zou worden; Liempde is Top2000. Het evenement vindt plaats op het Raadhuisplein in Liempde van 7.00 tot 12.00 uur. Er wordt gezorgd voor leuke en verrassende activiteiten. En uiteraard staat de koffie klaar in Liempde, gastvrij hart in Het Groene Woud!

Vanaf 7.00 uur is de uitzending van Ekdom in de ochtend live te volgen op het Raadhuisplein. Onder begeleiding van Fanfare Concordia zal de uitzendbus, met uiteraard Gerard Ekdom aan boord, tegen 8 uur arriveren op het plein. Deze uitzending duurt tot 9 uur. Rond kwart voor negen zal de spectaculaire opening van de stemweek plaatsvinden. Van 9.00 tot 12.00 uur start het radioprogramma Aan de slag. De uitzendbus blijft tot 12 uur in Liempde. De radiouitzendingen worden afgewisseld met activiteiten op het plein. De presentatie is in handen van Arthur Brands. Gedurende de uitzending zullen steeds mensen geïnterviewd worden door de aanwezige DJ’s van Radio2. Ook zullen er suggesties voor de Top2000 naar voren worden gebracht en vinden er diverse kleine acties plaats. Kinderen kunnen hun zelf gemaakte eierdop inleveren om een leuke prijs te winnen. En er is een workshop met oude vinyl platen, waarbij ook ter plekke een top2000 Lp-schaal gemaakt wordt. Verder is er de ‘wall of fame’ waar iedereen zijn favoriete plaat kan noteren voor de Liempdse Top2000.

Stem (in) Liempde
Natuurlijk kan er bij Liempde is Top2000 ook gestemd worden. Dit is mogelijk vanaf 9 uur.  Diverse stemzuilen zijn aanwezig om ter plaatse de lijst met favorieten in te vullen. Liempde heeft zijn eigen favoriet. Namelijk ‘Dè is de kunst’ van de Ploegadoers. De Ploegadoers vormden vanaf 1970 een volksmuziekgroep uit Liempde en stopten in 1990. In deze jaren waren de Ploegadoers regionaal een zeer bekende groep. Vanuit Liempde wordt nu de oproep gedaan om in de vrije keuze lijst van de Top2000 ‘Dè is de kunst’ van de Liempdse Ploegadoers op te nemen. Dit als blijvende herinnering aan de Ploegadoers, maar ook aan de opening van de Stemweek van de Top2000 in Liempde.

Gezellig & gastvrij
Liempde draagt niet voor niets de slogan ’Liempde, gastvrij hart in Het Groene Woud’ uit. Daarom wordt gezorgd voor een gezellige en gastvrije sfeer. Uiteraard staat de koffie klaar en is het ook mogelijk een lekker ontbijtje te nuttigen. Like de pagina www.facebook.com/gastvrij Liempde om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Liempde is Top2000.

Top 2000
De Top 2000 is een jaarlijks radioprogramma van het Nederlandse station NPO Radio 2. In het programma worden de 2000 populairste platen aller tijden achter elkaar gedraaid, zoals die in de weken voorafgaand aan de uitzending door middel van een stemming door de luisteraars zijn bepaald. De Top-2000 wordt sinds 1999 tijdens de laatste dagen van elk kalenderjaar uitgezonden. De uitzending begint op eerste kerstdag en gaat non-stop door tot middernacht in de oudejaarsnacht.

Meer algemeen nieuws >>>>


23-11-2016
 
 
Vrijdag 25 november: Liempde is Top2000
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)