Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT)
 

 

Jan van den Boomen B.V. in race voor Boxtelse Ondernemers Trofee 2016

Liempde, 3 juli 2016 - Aannemersbedrijf Jan van den Boomen B.V. is genomineerd voor de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT) 2016. Het Liempdse bedrijf is één van de zestien bedrijven dat in de race is voor deze titel. Het thema van dit jaar is ‘Ondernemen met ballen’. Zoals het thema al aangeeft, wordt er gezocht naar de ondernemer die door middel van een flinke dosis lef zijn of haar onderneming tot een succes heeft gemaakt. Stem uiterlijk 11 juli op Jan den Boomen B.V. via www.bot2016.nl/stemmen en help aan een plek in de finale!

Jan van den Boomen B.V. is een gerenommeerd aannemersbedrijf dat actief is in grond-, weg- en waterbouw. Klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met 35 medewerkers en een vaste kern onderaannemers. De bouwbranche heeft economisch zware tijden achter de rug, maar gelukkig is Jan van den Boomen B.V. hier doorheen gekomen. “We hebben nooit opgegeven bij tegenslagen en altijd doorgebeten. We zijn steeds maar blijven doorontwikkelen om ons bestaansrecht te behouden”, aldus eigenaar Jan. Dat vraagt om lef en doorzettingsvermogen. De nominatie voor de BOT is dan ook een mooie erkenning voor het werk dat is verricht. “We willen ‘gewoon’ blijven, maar toch iets bereiken. Het is voor ons daarom een mijlpaal dat we genomineerd zijn voor deze trofee.”

Gaat niet, bestaat niet!

Onder het motto ‘Gaat niet, bestaat niet’ heeft Jan van den Boomen B.V. zich ontwikkeld tot volwaardige partner voor een breed scala opdrachtgevers. Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en de kwaliteit levert die wordt beloofd. Maar het gaat veel verder dan dat. “We hechten veel belang aan veiligheid en milieu”, zegt Jan. “Daarnaast zijn we een gecertificeerd leerbedrijf en hebben we oog voor de toekomst van de mensen die bij ons werken. We vinden het belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen door bijvoorbeeld een opleiding te volgen.” Ook hechten ze als echt Liempds bedrijf veel waarde aan de gemeenschap van het dorp en omstreken, en ondersteunen ze dan ook meerdere lokale initiatieven. Denk hierbij aan DVG, Fanfare Concordia, Gilde Sint Antonius Abt, Hockeyclub Liempde en de SamenLoop voor Hoop.

Stem op Jan van den Boomen B.V.

Jan van den Boomen en zijn personeel hebben in de afgelopen jaren wel degelijk laten zien dat zij lef hebben. Een onderneming met ballen! Help hen daarom aan een plek in de finale en stem uiterlijk 11 juli via www.bot2016.nl/stemmen. Jan van den Boomen B.V. is genomineerd voor de categorie B2B (business to business). Naast B2B, bestaat ook de categorie B2C (business to consumer). Per categorie gaan de drie bedrijven met de meeste stemmen door naar de finale. De uiteindelijke winnaars worden bepaald door een vakjury en op 10 november bekend gemaakt.

Auteur Jean Pierre Verbeek
Meer algemeen nieuws >>>>


03-07-2016
 
 
Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT)
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)