Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Start werkzaamheden herinrichting centrum Liempde
 

 

Start werkzaamheden en informatieavond herinrichting centrum Liempde

Op maandag 19 september starten de werkzaamheden voor de Herinrichting van het centrum van Liempde. Jan van den Boomen BV zal de werkzaamheden uitvoeren. Een week later, op maandag 26 september, organiseert SPPiLL in samenwerking met Jan van den Boomen BV en de gemeente Boxtel een informatieavond. Deze vindt plaats bij het Hof van Liempde en start om 19.30 uur. Tijdens deze avond zal een toelichting worden gegeven op de werkzaamheden, de fasering en planning ervan en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De werkzaamheden van de eerste fase omvatten werkzaamheden aan de Barrierweg vanaf de splitsing Roderweg/Barrierweg tot aan Slagerij Beerens en werkzaamheden aan de Keefheuvel vanaf Broekegangske tot aan D’n Achterhof. Door Van den Boomen wordt ervoor gezorgd dat de aanliggende panden in ieder geval altijd voor voetgangers bereikbaar zijn. Een omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven. Bij de invalswegen van Liempde wordt aangegeven dat het centrum voor doorgaand verkeer is afgesloten.

Kap deel bomen Concordiapark

Onderdeel van de herinrichtingsplannen van het centrum van Liempde is het vervangen van de kastanjebomen op het Concordiapark (behalve de drie grote monumentale bomen) door lindenbomen die niet gevoelig zijn voor de Kastanjebloedingsziekte. Een deel van de te vervangen bomen (aan de zuidzijde van het park) wordt deze of komende week al gekapt, zodat ruimte ontstaat voor de evenementen Oktoberfest en Proef Lokaal Liempde die in het laatste weekend van september plaatsvinden.

Informatieavond

Op maandag 26 september organiseert SPPiLL in samenwerking met Jan van den Boomen BV en de gemeente Boxtel een informatieavond. Deze vindt plaats bij het Hof van Liempde en start om 19.30 uur. Tijdens deze avond zal een toelichting worden gegeven op de werkzaamheden, de fasering en planning ervan en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Omgevingsmanager

Voor een duidelijke communicatie en direct aanspreekpunt zet Van den Boomen een omgevingsmanager in. Dit is Ad van Rooij. Hij is dagelijks te bereiken via 06-22516365. Tevens heeft Jan van den Boomen BV een uitvoerder, die veelal op het werk aanwezig zal zijn. Dit is Joost van Creij en te bereiken via 06-10978502. Verder organiseert Jan van den Boomen BV ook een wekelijks inloopuurtje voor vragen. Locatie en dag/tijd worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt

Informatie

Op de website van SPPiLL is informatie geplaatst over de werkzaamheden voor de herinrichting van het centrum van Liempde, zoals relevante tekeningen, faseringsschema’s e.d. Zie hiervoor www.sppill.nl. Ook op het youtubekanaal van SPPiLL worden met regelmaat filmpjes geplaatst over de werkzaamheden. De werkzaamheden voor de herinrichting van het centrum van Liempde maken onderdeel uit van het project Kloppend Hart van Het Groene Woud, onderdeel binnen het programma Landschappen van Allure van de provincie Noord-Brabant.

Meer algemeen nieuws >>>>


13-09-2016
 
 

Start werkzaamheden en informatieavond herinrichting centrum Liempde

 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)