Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Modderdag met Peuters in het Wild!
 

 

Modderdag met Peuters in het Wild!

A.s. woensdag 29 juni is het nationale modderdag. Een dag waarop kinderen uitgedaagd worden om met modder te spelen! Op vrijdag 1 juli zal Peuters in het Wild ook in het teken staan van modder. Samen met de peuters zullen we moddermonsters gaan maken.

Peuters in het Wild zal plaats vinden op vrijdagochtend 1, 8, 15 en 23 juli. Tijdens de activiteiten gaan we met verschillende natuurthema’s aan de slag. Houdt jou peuter van op ontdekking uit gaan? En is je peuter niet bang om vies te worden? Meld je dan aan voor Peuters in het Wild via info@natuurpret.nl
Peuters in het wild is een landelijk initiatief waarbij (groot/gast)ouders met hun peuters van 2 tot 4 jaar samen de natuur gaan ontdekken. Aan de hand van handpoppen, liedjes en verhaaltjes gaan de kinderen op avontuur in park Stapelen. Een ideale plek voor peuters om kennis te maken met de wonderen van de natuur.

Naast leuke natuuractiviteiten wordt er gezorgd voor een gezonde snack en wat te drinken. De activiteiten vinden plaats van 9.30 tot ongeveer 11.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.natuurpret.nl/boxtel.

Auteur Carin Silvertand
Meer algemeen nieuws >>>>


 
29-06-2016
 
 
Modderdag met Peuters in het Wild!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)