Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Informatieavond herinrichting centrum Liempde
 

 

Informatieavond herinrichting centrum Liempde op 14 april

Liempde, Op donderdag 14 april organiseert SPPiLL een informatieavond over de herinrichting van het centrum van Liempde. De werkzaamheden staan gepland van eind augustus tot begin 2017. De plannen zijn op dinsdag 29 maart goedgekeurd door het college van de gemeente Boxtel. SPPiLL wil omwonenden en andere geïnteresseerden graag informeren over de plannen en werkzaamheden. Daarom is iedereen van harte welkom tijdens de informatieavond op 14 april. De bijeenkomst begint om 19.30 bij het Hof van Liempde (Nieuwstraat 43 in Liempde).

Met de plannen voor het centrum, wil SPPiLL het gebied veiliger, autoluwer en toegankelijker maken. Daarnaast wordt ook de uitstraling versterkt. Het projectgebied begint grofweg bij D’n Tip en eindigt bij de kruising Nieuwstraat/Vlasspeistraat, met daartussenin het Concordiapark, ’t Kaarpad en het Raadhuisplein. Daarnaast gaan ook gedeelten van de Oude Postbaan, Keefheuvel, Oude Dijk en Den Achterhof op de schop. Naast de wensen van SPPiLL, zijn ook de wensen van de gemeente Boxtel in de plannen opgenomen. De gemeente wil namelijk een gedeelte van het riool vervangen en vergroten en het groen in het Concordiapark duurzaam verbeteren. Tijdens de informatieavond worden de plannen uitgebreid toegelicht.

Inbreng Liempdse inwoners
De herinrichting van het centrum maakt onderdeel uit van het project ‘Liempde, gastvrije en cultuurhistorische toegangspoort tot het hart van Het Groene Woud’. Het is één van de veertien projecten binnen het provinciale uitvoeringsprogramma Kloppend Hart van Het Groene Woud. De voorbereidingen zijn al in 2012 gestart. Toen hebben alle inwoners van Liempde ideeën en wensen kunnen inleveren ter verbetering van het centrum. Er kwamen meer dan duizend reacties. De wensen en ideeën zijn samengevat, uitgewerkt tot concrete plannen en afgestemd met de gemeente, omwonenden en andere betrokkenen. Nu zijn de plannen geconcretiseerd en vervat in een definitief plan. Om de werkzaamheden goed en professioneel uit te voeren, werkt SPPiLL samen met het bedrijf Grasveld Civiele Techniek uit Beek en Donk.

Meer algemeen nieuws >>>>


14-04-2016
 
 
Informatieavond herinrichting centrum Liempde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)