Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

24, 25 en 26 juni Liemt van Slag
 

 

Groots feestweekend 60 jarig jubileum slagwerkgroep

In 2016 bestaat de slagwerkgroep van Fanfare Concordia Liempde 60 jaar. Een bijzonder jubileum ter gelegenheid waarvan in het weekend van 24, 25 en 26 juni een groots feestweekend wordt georganiseerd op het Concordiapark in het centrum van Liempde. Elke dag wordt er een leuk programma georganiseerd: van de ‘Liemt van Slag-Quiz’, een groot concert met optredens van de slagwerkgroep met oud-leden maar ook met gasten die meespelen zoals DJ Mike, een drumworkshop en een afsluitend optreden van de coverband Usual Suspects.

Aan het begin van het feestweekend, op vrijdag 24 juni, worden de leden van de slagwerkgroep in het zonnetje gezet. ’s Avonds vindt de ‘Liemt van Slag-Quiz’ plaats. Een quiz voor heel Liempde en de omgeving. In deze pubquiz wordt voor een groot deel je algemene kennis op de proef gesteld, met een knipoog naar het Liemtse slagwerk. Aan het einde van de avond zal blijken wie het meest van slag is… Vanaf 20.00 uur kun je inschrijven. Dit kan als team met minimaal vier personen. Om 20.30 gaat de ‘Liemt van Slag-Quiz’ van start.          

Groot concert

Zaterdag 25 juni is er van 19.30 tot 22.30 uur een groot concert met optredens van BECool slagwerk, het reünie-orkest van oud-slagwerkgroepleden en de slagwerkgroep. Na het concert wordt de avond vervolgd met muziek van DJ Mike.

De jeugdleden van BeCool slagwerk spelen in het voorprogramma, gevolgd door een orkest van oud-slagwerkgroepleden die enkele nummers laten horen: nummers uit de oude doos en huidige moderne werken, een reünie. Verder op de avond verzorgt de slagwerkgroep een knallend optreden, met diverse verrassende acts, gasten die meespelen en een nummer in samenwerking met DJ Mike.

Drumworkshop
Zondagmiddag 26 juni staat van 13.00 tot 14.45 uur een drumworkshop voor heel Liempde en omgeving op het programma. Een workshop verzorgd door Beenhakkers Slagwerk. Een educatieve middag! Na de workshop speelt de zeskoppige coverband The Usual Suspects uit Boxtel. Een middag met The Usual Suspects staat garant voor een succesvol en muzikaal evenement! Van Guns N’Roses tot Kings of Leon en van Anouk tot Golden Earing. Om 18.00 uur wordt het evenement afgesloten.

Organisatie

Slagwerk staat het gehele weekend centraal: ‘Liemt zal van Slag’ zijn na afloop van het evenement! Voor de organisatie van het feestweekend is een commissie gevormd bestaande uit leden van de slagwerkgroep aangevuld met enkele fanfareleden. De organiserende slagwerkgroepleden zijn jeugdige leden voor wie het organiseren van een activiteit nieuw is. Dit is een bewuste keuze om de jeugd ervaring op te laten doen in het organiseren van een activiteit. Erg leerzaam met als doel ervaring op te laten doen wat ze later weer kunnen gebruiken in commissies en/of bestuur van de fanfare. Meer weten? swg60jaar@gmail.com of www.fanfareconcordialiempde.nl.

 17-06-2016
 
 
24, 25 en 26 juni Liemt van Slag
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)