Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wmo Adviesraad Boxtel
 

 

Wmo Adviesraad Boxtel thema domotica

De Wmo Adviesraad Boxtel organiseert op woensdag 14 oktober in De Kloosterhof, Kloosterhof 7 in Liempde een najaarsbijeenkomst rond het thema domotica. Boxtelse inwoners én organisaties die zich bij de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) betrokken voelen zijn die avond van harte welkom.
Domotica is een verzamelbegrip voor slimme technologieën met als doel een betere kwaliteit van leven door meer comfort en veiligheid. In de zorg draagt domotica eraan bij dat ouderen tot op zeer hoge leeftijd, zelfstandig kunnen blijven wonen in hun eigen huis. Ook zorgt domotica er voor dat zorgverleners met minder inspanning meer ouderen kunnen verzorgen, in een betere werkomgeving en met zorg van een betere kwaliteit.

De Nederlandse overheid wil dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Wat kan domotica daaraan bijdragen? De Wmo Adviesraad heeft een aantal interessante sprekers uitgenodigd die hierover vanuit hun eigen vakgebied informatie zullen geven. Gerard Donkers van de Firma Welvaarts Domotica, Carin Jansen van Eldezorg, fysiotherapeut Hans Sluyters en ergotherapeute Anne van Dam zijn aanwezig om bezoekers vanuit hun eigen expertise daarover te informeren. Joke van de Langenberg van Woonwijs Boxtel is ook aanwezig om eventuele vragen van bezoekers te beantwoorden. Tenslotte is er een forumdiscussie gepland. 
Op woensdagavond 14 oktober vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in De Kloosterhof, Kloosterhof 7 te Liempde. Aanmelden kan door een e-mail te zenden aan wmoadviesraad.boxtel@live.nl. Meer weten? Kijk op www.wmoadviesraadboxtel.nl

Auteur Ellie van Meurs
Meer algemeen nieuws >>>>


14-10-2015
 
 
Wmo Adviesraad Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)